Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

– Vleesgerechten

Tartaar van filet uit Piemonte, dragonsoepje, verse frietjes23 euro

Gerijpte entrecote Simmentaler, gegrild, verse frietjes30 euro

Gegrilde entrecote Black Angus, verse frietjes28 euro

Rundsstoverij van Belgisch witblauw, saus met Westmalle, verse frietjes22 euro

Steak van Belgisch witblauw, gegrild, verse frietjes23 euro

Balletjes in de tomatensaus, verse frietjes21 euro

– Sides

Slaatje3 euro

Gebakken champignons4 euro

Warme groenten, om te delen8 euro

Peperroomsaus, champignonsaus of lookboter2 euro

Bearnaisesaus (op vrijdagavond en zaterdag verkrijgbaar)3 euro

Mayonaise of ketchup1 euro

Extra frietjes3 euro

– Salades

Salade geitenkaas met tijm en appel22 euro

Salade met gegrilde scampi, vinaigrette van framboos24 euro

– Pasta

Gevulde verse pasta met secreto nr7, truffelsaus en Parmezaanse kaas28 euro

Gevulde verse pasta, gegrilde scampi, witte wijnsaus met fijne groente24 euro

Gevulde verse pasta, bruine boter en salie21 euro

– Vis

Vis van de dag, zie suggestiebord