Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

– Vleesgerechten

Tartaar van filet uit Piemonte, verse frietjes21 euro

Gerijpte entrecote Simmentaler, gegrild, verse frietjes28 euro

Rundsstoverij van Belgisch witblauw, saus met Westmalle, verse frietjes22 euro

Steak van Belgisch witblauw, gegrild, verse frietjes21 euro

Balletjes in de tomatensaus, verse frietjes19 euro

– Sides

Slaatje3 euro

Gebakken champignons4 euro

Warme groenten, om te delen8 euro

Peperroomsaus, champignonsaus of lookboter2 euro

Bearnaisesaus (op vrijdagavond en zaterdag verkrijgbaar)3 euro

Mayonaise of ketchup1 euro

Extra frietjes3 euro

– Salades

Salade geitenkaas met tijm en appel22 euro

Salade met gegrilde scampi, vinaigrette van framboos24 euro

– Pasta

Verse pasta met secreto, truffelsaus, rucola en Parmezaanse kaas28 euro

Verse pasta met gegrilde scampi, saus met mascarpone24 euro

Verse pompoenpasta, bruine boter en salie19 euro

– Vis

Vis van de dag, zie suggestiebord