Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

– Vleesgerechten

Tartaar van filet uit Piemonte, picklessaus, verse frietjes22 euro

Rundsstoverij van Belgisch witblauw, saus met Westmalle, verse frietjes22 euro

Zes weken gerijpte entrecote, gegrild, verse frietjes30 euro

Balletjes in de tomatensaus, verse frietjes20 euro

Steak van Belgisch witblauw, gegrild, verse frietjes22 euro

– Sides

Slaatje3 euro

Gebakken champignons4 euro

Gegrilde groenten, om te delen8 euro

Bloemkool met miso, om te delen8 euro

Mayonaise of ketchup1 euro

Peperroomsaus, champignonsaus of lookboter2 euro

Bearnaisesaus (op vrijdag en zaterdag verkrijgbaar)3 euro

Extra frietjes3 euro

– Salades

Vitello tonnato, met kappertjes en dennenpitten24 euro

Carpaccio van rund, rucola, extra vierge olijfolie24 euro

Salade met garnaalkroketjes, 3st26 euro

Salade met kaaskroketjes, 3st22 euro

Salade met gegrilde scampi, vinaigrette van framboos24 euro

Salade geitenkaas met tijm en appel22 euro

– Pasta

Verse pasta met gegrilde scampi, saus met mascarpone24 euro

Verse pasta pesto, rucola en Parmezaanse kaas20 euro

Verse pasta met secreto, truffelsaus, rucola en Parmezaanse kaas28 euro

– Vis

Vis van de dag, zie suggestiebord