Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

– Vleesgerechten

Tartaar van filet uit Piemonte, picklesmayonaise24 euro

Rundsstoverij van Belgisch witblauw, saus met Westmalle21 euro

Zes weken gerijpte entrecote, gegrild, slaatje en saus naar keuze34 euro

Steak van Belgisch witblauw, gegrild, slaatje en saus naar keuze25 euro

Balletjes in de tomatensaus, puree of frietjes18 euro

Vol-au-vent met een vers gebakken boterbouchée22 euro

– Vis

Vis van de dag, zie krijtbord in de zaak

– Salades

Bruschette met tomaat en rauwe ham 24 maand gedroogd24 euro

Salade geitenkaas met tijm, appel en rozijnentoast19 euro

Caesar Salad met croutons en Parmezaanse kaas21 euro

Garnaalkroketjes, krokante peterselie en citroen (2 of 3 stuks)19 – 24 euro

Kaaskroketjes van Gruyère en Emmental (2 of 3 stuks)17 – 20 euro

– Pasta

Verse pasta Bolognaise, Parmezaanse kaas16 euro

– Burger

Burger met traag gegaard buikspek en verse frietjes19 euro

Berloumiburger met hummus en verse frietjes18 euro