Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

– Vleesgerechten

Tartaar van filet uit Piemonte, picklessaus, verse frietjes22 euro

Rundsstoverij van Belgisch witblauw, saus met Westmalle, verse frietjes20 euro

Zes weken gerijpte entrecote, gegrild, verse frietjes30 euro

Balletjes in de tomatensaus, verse frietjes17 euro

Steak van Belgisch witblauw, gegrild, verse frietjes21 euro

– Sides

Slaatje, caesar style3 euro

Gebakken champignons4 euro

Warme groenten4 euro

Warme appelmoes4 euro

Mayonaise1 euro

Peperroomsaus, champignonsaus of lookboter2 euro

Bearnaisesaus (op vrijdag en zaterdag verkrijgbaar)3 euro

– Salades

Vitello tonnato, met kappertjes en dennenpitten24 euro

Carpaccio van rund, rucola, extra vierge olijfolie24 euro

Salade met garnaalkroketjes, 3st24 euro

Salade met kaaskroketjes, 3st22 euro

Salade met gegrilde scampi, vinaigrette van framboos24 euro

Salade geitenkaas met tijm, appel en rozijnentoast20 euro

– Pasta

Verse pasta met gegrilde scampi, saus met mascarpone24 euro

Verse pasta pesto, rucola en Parmezaanse kaas19 euro

Verse pasta met secreto, truffelsaus, rucola en Parmezaanse kaas26 euro

– Vis

Vis van de dag, zie suggestiebord