Hoofdgerechten
– Vleesgerechten
Tartaar van filet uit Piemonte, dragonsoepje, verse frietjes23 euro
Gerijpte entrecote Simmentaler, gegrild, verse frietjes30 euro
Gegrilde entrecote Black Angus, verse frietjes28 euro
Rundsstoverij van Belgisch witblauw, saus met Westmalle, verse frietjes22 euro
Steak van Belgisch witblauw, gegrild, verse frietjes24 euro
Balletjes in de tomatensaus, verse frietjes21 euro
– Sides
Slaatje3 euro
Gebakken champignons4 euro
Warme groenten, om te delen8 euro
Peperroomsaus, champignonsaus of lookboter2 euro
Bearnaisesaus (op vrijdagavond en zaterdag verkrijgbaar)3 euro
Mayonaise of ketchup1 euro
Extra frietjes3 euro
– Salades
Salade geitenkaas met tijm en appel23 euro
Salade met gegrilde scampi, vinaigrette van framboos24 euro
– Pasta
Gevulde verse pasta met secreto nr7, truffelsaus en Parmezaanse kaas28 euro
Gevulde verse pasta, gegrilde scampi, witte wijnsaus met fijne groente25 euro
Gevulde verse pasta, bruine boter en salie22 euro
– Vis
Vis van de dag, zie suggestiebord