Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

– Vleesgerechten

Tartaar van filet uit Piemonte, picklesmayonaise24 euro

Rundsstoverij van Belgisch witblauw, saus met Westmalle20 euro

Zes weken gerijpte entrecote, gegrild, slaatje en saus naar keuze32 euro

Steak van Belgisch witblauw, slaatje en verse friet25 euro

Balletjes in de tomatensaus, puree of frietjes18 euro

Gegrilde kipfilet met citroensaus en verse aardappelkroketjes22 euro

Traag gegaard buikspek, aardappelgratin24 euro

– Vis

Vis van de dag, zie krijtbord in de zaak

– Salades

Caesar salad met gerookte kipfilet, croutons en Parmezaanse kaas19 euro

Salade geitenkaas, tijm en rozijnentoast18 euro

– Pasta

Verse pasta Bolognaise, Parmezaanse kaas16 euro

Verse pasta met gerookte kip in lichte curry22 euro

– Veggie

Berloumiburger, hummus en verse frietjes18 euro